Etusivu

Ei ole parempaa aikaa kuin – nyt – vierailla Pohjoismaissa, erityisesti Suomessa. Vuonna 2017, Suomi juhlii 100 vuotta itsenäisyyden, ja mukaan Lonely Planet, Suomi on kolmanneksi paras kohde matkustaa. Se on myös ainoa Euroopan maa, joka teki sen alkuun-10 kohteita 2017.

Matkakohteet

Teemme opastettuja paikkakunnalla Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Meidän matkareitti ja kohteet on räätälöity matka-ryhmän jolloin kukin matkustaa ainutlaatuinen kokemus.

Meistä

Olemme Suomessa perustuu matkailualalle palveluntarjoajan ja visiomme on poikkeuksellisen matka kokemuksia asiakkaille. Tiimimme koostuu insinöörien intohimo matka ja seikkailu. Tämä intoa ja innostusta tutkia uusia ulottuvuuksia toi meidät yhteen tässä hankkeessa ja pyrimme jakaa matka kokemuksia ja paikallistuntemus muiden matkustajien. Haluamme asiakkaamme tuntea ja muistaa niitä kauniita hetkiä matkustajana eikä turisti.

Teemme retkiä poikkeuksellisen kokemuksia asiakkaillemme niin ne menevät takaisin kauniita muistoja ja hetkiä, eikä vain klikkaamalla kuvaa noin matkailukohteita.

Tiimi

Mathew Mailaparampil

Mathew Mailaparampil

Strategy & Planning

+358 400342986 mathew@yatra.fi

Mikko Ylinen

Mikko Ylinen

Operations & Partnering

+358 407504647 mikko@yatra.fi

Melbin Thomas

Melbin Thomas

Sales & Marketing

+358 458638664 melbin@yatra.fi

Catherine Mailaparampil

Catherine Mailaparampil

Finance & Accounting

+358 403514004 catherine@yatra.fi

Contact Us

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN ME OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ LÄHIPÄIVINÄ